Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівщина входить у п’ятірку областей України за якістю оздоровлення дітей та молоді, проте займає 20-те місце за кількістю оздоровлених — Андрій Корнат

Львівщина входить у першу п’ятірку областей України за якістю оздоровлення студентської та учнівської молоді, проте займає 20-те місце за кількістю оздоровлених — про це сьогодні, 16 листопада 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат. За його словами, протягом літнього періоду 2006 року всіма формами відпочинку та оздоровлення охоплено 115 557 дітей Львівщини, що становить 35,4% від загальної чисельності дітей шкільного віку області.
«Було використано різні форми оздоровлення, а саме пришкільні табори, стаціонарні заклади, волонтерські загони, оздоровлення, яке проводили молодіжні громадські організації у формі тематичних таборових програм, — розповів Андрій Корнат. — Що стосується студентської молоді, то протягом літа було оздоровлено 3 604 студентів, зокрема, оздоровлення проводилося у стаціонарних закладах. Оздоровлення студентів обійшлося у 2 550 830 грн. Ще до кінця року ми плануємо оздоровити достатньо велику кількість студентів, на це є кошти у сумі 3 млн грн».
Як зазначив Андрій Корнат, за приблизними підрахунками на оздоровлення учнівської та студентської молоді було виділено 21 млн 547 тис. грн (кошти Держбюджету, обласного та місцевого бюджетів та позабюджетні кошти).
Всього на території Львівської області знаходиться 29 оздоровчих закладів. Їх стан Андрій Корнат виділяє як середній. За його словами, це пов’язано з недостатнім фінансуванням цих закладів.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ