Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Після свят люди пішли на контракт до ЗСУ

За перше півріччя Львівська область виконала план щодо набору контрактників на 76% від піврічного плану. До кінця цього кварталу область має вийти на показник у 100%. Про це сьогодні, 18 липня, під час брифінгу розповів Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, передає кореспондент Гал-інфо.

«Призов громадян на службу за контрактом є одним із головних питань. Нині багато бригад, у тому числі і наших львівських, виходять на ротацію. Виходить на ротацію 80-та бригада та 24-та бригада. Люди змучились. Довгий термін війни, тому людей треба трохи міняти, тому проблема одна – це призов на контракт. Робимо все, щоб Львівська область до кінця цього кварталу вийшли на 100% виконання цього завдання, і є всі передумови, що ми його на 100% виконаємо», - сказав Олександр Тіщенко.

Він зазначив, що люди йдуть служити на контракт.

«Були проблеми, коли ми мали свята, а тепер люди пішли на контракт. При цьому на контракт не беруть тих, хто має судимість, стоїть на обліку у наркодиспансері, психдиспансері. У військових частинах додатково проводять тести і за підсумками яких в частинах приймають остаточне рішення», - пояснив воєнком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ