Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина зацікавила австрійців «Золотою підковою» та туристичними проектами

Вчора голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Австрійської Республіки в Україні Маркусом Вукетічем.

Микола Кміть розповів австрійській делегації про розробку програми повернення мігрантів і наголосив на можливості інвестицій у проекти, які стосуються так званої «зеленої енергії». Він також повідомив про початок проекту будівництва хірургічної клініки з гірського травматизму на Сколівщині. Для цього будівництва уже готова уся необхідна документація.

Водночас Надзвичайний і Повноважний посол Австрійської республіки зазначив, що австрійській стороні цікавим є проект «Золота підкова» а також проекти, пов’язані із сферою туризму. Окрім цього, австрійці готові поділитися досвідом із Львівщиною щодо підготовки до Чемпіонату Європи з футболу – повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

До речі, станом на 1 жовтня 2008 року загальна сума інвестицій з Австрійської Республіки у Львівську область становить 64,6 млн. доларів США. За участю австрійського капіталу на території Львівщини утворено 29 підприємств. Найбільші обсяги австрійських інвестицій внесені у такі підприємства як ДП «Ост-інвест-унд-баупроектменеджмент-Україна», «СЦ-Сервіс-Центр-Стрий» та ТзОВ «Рабмер Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ