Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина зустріла учасників всеукраїнського ветеранського велопробігу

У четвер, 18 серпня, з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України через м. Львів пройшов велопробіг за участі ветеранів Афганістану, що прямує з Ужгорода до Києва. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Акція, присвячена 25-й річниці незалежності України,  розпочалася 16 червня. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Велопробіг в межах Львівської області відбувався з 17 по 19 серпня за маршрутом: Верецький перевал-Тухолька-Стрий-Львів-Броди.

Під час переїзду з міста в місто велосипедисти разом із місцевими активістами  вшановують покладанням квітів пам’ятні знаки та поховання загиблих в бойових діях, проводять зустрічі з родинами загиблих воїнів АТО та ветеранами війни.

Так, в рамках візиту, у Львові учасники велотуру зустрілись із ветеранами 80-ї аеромобільної бригади, а також вшанували пам’ять загиблих учасників АТО на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища та поклали квіти до пам’ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр."

Учасники велопробігу планують фінішувати 24 серпня у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ