Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська бабуся не повірила, що «в онука проблеми» і «треба гроші»

Учора, 4 жовтня, близько 17.00 патрульні отримали виклик від літньої жінки про те, що шахраї у неї вимагають гроші. Інспекторам бабуся розповіла, що невідомий зателефонував до неї і повідомив, про її онука,який начебто має серйозні проблеми і він у відділі поліції. Аби залагодити ситуацію зловмисник вимагав 2000 американських доларів, повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Жінка знала, що з її онуком усе гаразд і де він перебуває у цей момент, тому одразу зрозуміла, що це шахраї. Вона викликала патрульних. Полісмени вмовили жінку підіграти зловмиснику. Коли він знову зателефонував, то вони домовилися про зустріч. Інспектори викликали оперативників з Шевченківського відділу поліції і організували засідку для шахрая. Невідомий приїхав на таксі і в момент коли жінка передавала йому гроші, зловмисника затримали. До відділу поліції для з‘ясування обставин доставили і таксиста.

35-річний затриманий за підозрою у шахрайстві раніше судимий за розбій (ст.187 ч.4 ККУ Розбій,спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). На місце викликали слідчо-оперативну групу. Шановні громадяни, будьте пильні! Не станьте жертвою шахраїв. Якщо у Вас вимагають гроші, бо хтось із Ваших рідних в біді, будьте свідомі – викликайте 102!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ