Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська дизайнерка Оксана Муха показала свою колекцію Літо-2011

Вчора, 31 жовтня, у Львові в Будинку вчених львівська дизайнерка Оксана Муха представила колекцію вечірніх та весільних суконь.

Розпочали показ короткі пишні вечірні сукні, де домінувало поєднання чорного із жовтим, білим або червоним. Відповідний акцент робився за допомогою довгих чорних рукавичок.

Були вечірні сукні, які спадали до колін, і сукні-футляри, здебільшого пастельних кольорів. Однак найбільш ефектними були яскраво-червона сукня до колін і сукня-футляр яскравого фіолетового кольору із срібним візерунком. Щодо іншої кольорової гамми, то синього не було, одна сукня була яскравого смарагдового кольору, а популярними були світло-фіолетовий, жовтий, рожевий, бузковий.

Довгі вечірні сукні привертають увагу кристалами Сваровскі колекції 2012 року. Оксана Муха стверджує, що вона єдина в Україні використовує кристали цього бренду для оздоблення своїх моделей. Також у колекції використано ексклюзивну сировину компанії Jakobs Schleifer.

Найрізноманітніші стилі весільного одягу: облягаючі, сукні у стилі ампір та пишні. Актуальними дизайнерка залишила волани, бантики, мережево. Майже всі моделі мали елегантні капелюшки-обручі, також було представлено дві вуалі, весільний капелюшок із широкими крисами і капелюшок, з якого до талії спадала фата.

Щодо кольорової гамми, то були класичні білі і кольору слонової кістки, серед нових тенденцій – ніжний рожево-білий.

У своїй колекції Оксана Муха спробувала поєднати модні тенденції і традиції Франції, Італії, Іспанії та країн Близького Сходу.

Почесним гостем показу був Кензо Такада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ