Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія запрошує на вечір у ритмах Латинської Америки

У неділю, 5 липня, Львівська обласна філармонія представить незвичну концертну програму: запальні ритми Латинської Америки, мелодії Уругваю, Бразилії, Перу, Аргентини, Мексики, Колумбії та Куби, повідомила прес-служба Львівської міської ради

Зіркою цього концерту стане молодий, але добре відомий диригент з Буенос-Айреса (Аргентина) Раміро Аріста, творчість якого поєднує європейські традиції, балканський фольклор і латиноамериканські ритми.

Міжнародних масштабів кар’єра Раміро Арісти досягла, завдяки стажуванню в Маріїнському театрі на запрошення Валерія Гергієва. З 2009 року його одноголосно обрали художнім керівником і головним диригентом симфонічного оркестру «П’юра» в Перу.

Натхненний етикою роботи і талантом Гергієва, Раміро з його оркестром дав близько 220 концертів, представлених практично всім симфонічним циклом Бетховена, Шуберта, Мендельсона, Шумана, Чайковського і Брамса, прем’єрою П’ятої симфонії Густава Малера, твором «Моя країна» Бедржиха Сметани, «Фантастичною симфонією» Гектора Берліоза, Симфонією №1 Дмитра Шостаковича і твором Ріхарда Штрауса Tod und Verklaerung.

Творчість і майстерність Раміро Арісти відома в багатьох країнах. Він виступав із провідними оркестрами Чилі, Нікарагуа, Домініканської Республіки, Румунії, Венесуели, Куби, Мехіко, Еквадору, Перу, Aргентини, а зовсім скоро і львівські слухачі матимуть унікальну можливість насолодитися його музикою.

Окрім того, Львівська обласна філармонія запрошує слухачів приєднатися до пристрасних латиноамериканських танців у виконанні «Сальса Клуб Львів».

Вечір у Ритмах Латинської Америки подарує слухачам натхнення і насолоду, що об’єднують пристрасну музику та танці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ