Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська «Галичанка» гратиме проти суперниць з Норвегії

За результатами жеребкування, проведеного сьогодні, 13 листопада Європейською гандбольною федерацією, визначився суперник львівської «Галичанки» в 18 фіналу Кубка EHF. Ним став норвезький клуб «Byasen HB Elite». Про це «Гал-info» повідомила прес-аташе СК «Галичанка» Євгенія Ступ’як.
Норвежки пройшли у четвертий раунд Кубка EHF після перемоги у третьому над швейцарською командою «LC Brühl Handball»  (78:45). У змагання Кубка EHF «Byasen HB Elite» потрапив з Ліги Чемпіонів, в одній з ігор якої зустрічався з білоруським «БНТУ-БелАЗом» - суперником «Галичанки» у третьому раунді Кубка EHF (62:61). Тоді норвежки перемогли «БНТУ» з рахунком – 33:15. «Byasen HB Elite» бере участь в єврокубкових змаганнях з 1995 року. Середній вік гравців – 21-22 роки. Норвезькому клубу в своїй ігровій практиці вже доводилось зустрічався з представниками українського гандболу. Точніше минулого сезону у другому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів «Byasen HB Elite» грав проти запорізького «Мотора», в першій грі з яким отримав перемогу – 35:31, а в - другій поразку – 26:29.
Ігри 18 фіналу Кубка EHF відбудуться 9-10.02 та 16-17.02 наступного року. В них братимуть участь 16 команд, серед них - дві українські: «Галичанка» - «Byasen HB Elite». «Мотор» - «Orsan Elda Prestigio».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ