Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська команда з настільного тенісу готується до вступу у Суперлігу

Команда Львівського державного університету фізичної культури з настільного тенісу «СКІФ» очолила турнірну таблицю після трьох турів Вищої ліги Чемпіонату України з настільного тенісу серед клубних команд. І тепер команда має всі шанси потрапити і добре грати у Суперлізі Про це повідомив ректор Львівського державного університету фізичної культури Євген Приступа.

 

11-14 лютого у Харкові пройшов III тур Вищої ліги Чемпіонату України з настільного тенісу. У Львівської команди чудові шанси потрапити у Суперлігу. Як запевнив ректор, він обов’язково знайде фінансування команди, якщо вона потрапить у Суперлігу. «Потрібно, аби серед заможних людей фінансування студентських спортивних команд стало престижно, заявив Євген Приступа. - Де розвивається спорт в Англії? У Кембриджі та Оксфорді. Наші студенти є не гіршими, але ми не можемо забезпечити належного фінансування».

 

«Залишився IV тур, який пройде у Дніпропетровську. Думаю, потрапимо у Суперлігу, - розповів Андрій Окопний, заступник декана факультету фізичного виховання, -У Суперлізі ми будемо добрими середнячка, при  тому хорошому складі, який маємо зараз.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ