Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівська лікарня отримала обладнання для діагностики серцебиття ще ненароджених малюків

Львівська обласна клінічна лікарня отримала обладнання для діагностики серцебиття ще ненароджених малюків, - Анастасія Миколенко, соціальний проект «Orange days».

9 місяців майбутні батьки спостерігають за розвитком нового життя під серцем матері, але не бачать його. Цей етап є чи не найголовнішим у становленні здорової людини, адже від того, як розвивається маленький організм зараз, залежить його правильне функціонування в майбутньому.

Лікарі Львівської обласної клінічної лікарні тепер зможуть спостерігати за станом здоров’я ще ненародженої дитини завдяки новому обладнанню. 22 листопада клініка отримала два нових фетальні монітори Heaco L8 TFT, які є кращим і ефективним засобом спостереження та діагностики стану плода в утробі матері. Нове обладнення дозволяє максимально швидко і точно оцінити стан плода, а також вчасно помітити будь-які патології і відхилення. Також фетальні монітори допомагають слідкувати за серцебиттям дитини підчас пологів, що вкрай важливо в ускладнених або передчасних пологах.

«У пологовому відділені лікарні щорічно медичну допомогу отримують близько 500 новонароджених найвищого перинатального ризику з усіх пологових установ м. Львова та області, тому відділення вкрай потребувало нового обладнання», – розповів Михайло Гичка, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні.

Кошти на придбання нового обладнання були зібрані в рамках соціального проекту «Orange Days»*, ініційованого Лінією магазинів EVA.

«Ми щасливі, що можемо допомагати і сприяти здоров’ю малюків України. А найголовніше те, що кожен українець може приєднатись до нас. Суть соціального проекту Orange Days полягає в тому, що 1% від продажів акційних товарів уПомаранчеві дні перераховується на закупівлю медичного обладнання для перинатальних центрів України. В результаті четвертої такої акції ми придбали обладнання для Львівської обласної клінічної лікарні. І вже сьогодні лікарі зможуть ефективно оцінювати стан дитини в утробі матері», – прокоментував Роман Сокуренко, регіональної директор Західного регіону Лінія магазинів EVA.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ