Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська магістраль назвала своїх кращих провідників

Другий етап всеукраїнського конкурсу на звання кращого провідника відбувся на Львівській залізниці. Титул переможця та честь представляти магістраль у заключному етапі змагання, який відбудеться у Києві, виборювали 13 учасників, -- повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».
Комісія у складі представників служби пасажирських перевезень, служби приміських пасажирських перевезень, служби кадрів та комітету профспілки Львівської залізниці оцінювали 10 провідників пасажирських вагонів та ще трьох представників із приміських поїздів підвищеного комфорту. Усі конкурсанти вже пройшли відбіркові етапи на своїх підприємствах та були добре підготовлені до завдань і запитань прискіпливого журі.
Оцінивши теоретичну та практичну частину конкурсної програми, комісія назвала переможців. Місця для провідників пасажирських вагонів розподілили таким чином: 1. Уфімцева Ольга (пасажирське депо Львів), 2. Цикунова Ольга (пасажирське депо Ковель), 3. Березюк Наталя (пасажирське депо Ковель).
У приміських поїздах підвищеного комфорту кращим провідником виявилася Половян Олена з моторвагонного депо Здолбунів. Гідну конкуренцію переможниці склали Качмар Тарас (депо Львів) та Ріжко Діана (депо Королево).
Згідно з положенням, у третьому етапі конкурсу, який відбудеться вже у травні на базі столичного залізничного вокзалу, Львівську магістраль представлятимуть володарі першого та другого місця серед провідників пасажирських вагонів та переможниця серед провідників у вагонах приміського сполучення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ