Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада купила за півмільйона гривень планшетів для депутатів

ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» 21 листопада уклав угоду з ТОВ «Техніка для бізнесу» про закупівлю 65 планшетів Аpple на загальну суму 564,99 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro. Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

Для потреб депутатів міської ради придбали планшети виробництва компанії Apple Ipad mini 2 Space grey (32 gb). Згідно з угодою, вартість одного закупленого планшета становить 7 145,3 грн. Ще за 65 грн придбали чохол.

Нагадаємо, закупити пристрої мерії вдалось лише з третьої спроби. Як вже повідомляли «Н.Г.Львів», вперше конкурс оголосили ще в липні поточного року, проте він не відбувся так само як і другий конкурс, коли на нього подався лише один учасник.

Початково планували придбати 66 планшетів, з яких два резервних на випадок поломки. Пізніше кількість зменшили до 65 та прописали можливість купівлі еквіваленту продукції.  Знизили також вимоги до чохлів. Якщо раніше планувалось, що це будуть чохли Avatti Mela Y-Case за приблизно 300-400 грн, то в результаті придбали універсальні чохли Acropolis  за 65 грн.

Як розповів ZAXID.NET директор ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» Андрій Вишневський, депутатам ці планшети почнуть видавати у 20-х числах грудня. Він також пояснив, що фахівці Центру обмежать можливість встановлювати на планшети сторонні додатки та програми. Проте депутати зможуть брати планшети з собою додому, а не лише користуватися ними у приміщенні ЛМР.

За словами Вишневського, на планшети встановлять спеціальний додаток, який надаватиме депутатам доступ до системи електронного документообігу міськради, зокрема дозволятиме депутатам ставити електронний підпис на документах.

Власниками ТОВ «Техніка для бізнесу» є Олег Шуптар (49%), Орест Блажиєвський (30%) та Петро Чопоров (21%).

lviv.nashigroshi.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ