Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія проводить набір дітей на оздоровлення в «Артеку» та «Молодій гвардії»

Управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради проводить підбір дітей пільгових категорій на оздоровлення та відпочинок в МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія» відповідно до кількості виділених путівок для Львівської області Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту та квоти для м. Львова від управління у справах сім`ї, молоді ЛОДА. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Як повідомили в управлінні, претендувати на оздоровлення можуть діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди (за відсутності медичних протипоказань та здатних до самообслуговування) та діти з багатодітних малозабезпечених сімей. Орієнтовні дати відправлення в МДЦ «Артек» - 4 грудня, в УДЦ «Молода Гвардія» - 7 грудня. Крім того, плануються також новорічні зміни.

Заявки на оздоровлення та відповідні документи дітей пільгових категорій слід подавати в управління молоді, сім'ї та спорту мерії (к. 519 або 522). Додаткову інформацію можна отримати за тел. 297-58-71, звертатись до Галина Явної-Цибрівської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ