Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська мерія виставила на аукціон 8 об'єктів

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж з аукціону восьми об’єктів малої приватизації комунальної власності Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На аукціон виставлені приміщення на вул. Авіаційній, 7-б, Братів Міхновських, 18, С.Бандери, 43, Науковій, 59-61, С.Бандери, 2, Є.Поповича, 5, Т.Шевченка, 150, Л.Долинського, 2. Аукціон відбудеться 19 грудня.

Кінцевий строк прийому заяв для участі в аукціоні – 12 грудня.

Особи, які подали заяви та документи на участь в аукціоні, зобов’язані до 16 грудня до 16.00 включно укласти договір про участь в аукціоні з ПП «Фірма СОМГІЗ».  

Ознайомитися з об’єктами можна за місцем їх розташування в робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача.

Аукціон відбудеться 19 грудня за адресою м. Львів, пл. Ринок, 1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11.00. Реєстрація учасників аукціону проводитиметься з 09.30 до 10.30 за місцем проведення аукціону. Присутність претендентів на участь в аукціоні на реєстрації обов’язкова. Претенденти на участь в аукціоні повинні мати при собі документ, що посвідчує особу, представники – довіреність, посвідчену нотаріально та оформлено з згідно з чинним законодавством, яка підтверджує повноваження претендентів (їх представників).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ