Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція впіймала трьох грабіжників на місці злочину

У Львові працівники міліції на «гарячому» затримали трьох зловмисників, котрі увірвалися у помешкання львів’янина та пограбували його, повідомили ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На оперативний номер «102», 21 травня, надійшло повідомлення, що вчора близької 20.00 троє невідомих осіб увірвалися у приватний будинок, що знаходиться на вулиці На Чвертях.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що в той час, коли троє чоловіків розбили вікно будинку та увірвалися в нього, у будинку знаходився 49-річний господар помешкання. Зловмисники побили його дерев’яними та металевими палицями, після того нападники викрали два його ноутбуки.

Працівники міліції прибули на місце події і затримали грабіжників згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, ними виявилися 27-річний, 47-річний та 46-річний місцеві мешканці. Зокрема, один з нападників вже був раніше судимий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про обрання нападникам міри запобіжного заходу.

З’ясовуються усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ