Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міліція згідна охороняти пам’ятник Бандері, але за окрему плату

Начальник Львівського міського управління міліції Станіслав Броневицький написав листа міському голові Львова Андрію Садовому, в якому йдеться про те, що «для охорони пам’ятника Степану Бандері у Львові залучається значна кількість інспекторів батальйону патрульної служби, які відволікаються від виконання своїх основних функціональних обов’язків». Відповідний лист сьогодні, 31 травня, під час засідання президії Львівської облради озвучила голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Ірина Сех.

Відповідно, керівник міської міліції звернувся до міського голови із проханням про розгляд наступних пропозицій щодо охорони пам’ятника Бандері, наприклад, охороняти пам’ятник силами працівників приватних охоронних структур, або ж силами представників міліції при укладанні відповідної угоди на платній основі.

Також Сех озвучила й лист-відповідь на ім’я голови облради Олега Панькевича від начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ України полковника Алєрова, в якому він дав пояснення, чому біля приміщення Львівської облради під час пікету студентів були виставлені внутрішні війська. За його словами, це було згідно запиту ГУ МВС України у Львівській області. Згідно протоколу та інструкційної наради, екіпіровка військових вказувалася, як повна.

Зважаючи на це, Ірина Сех запропонувала на наступному сесійному засіданні, 5 липня, внести певні корективи щодо зменшення фінансування правоохоронних органів та внутрішніх військ в рамках проведення Євро-2012 у Львові з обласного бюджету та перенаправити ці кошти на шкільні автобуси та на потреби дітей області.

ФОТО 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ