Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція з’ясовує, чому 51-річна жінка «замінувала» церкву

Правоохоронці встановили особу жінки, яка надала неправдиве повідомлення про замінування церкви у Львові. Мотиви, якими керувалася 51-річна безробітна львів’янка, встановлюються, прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

До Сихівського райвідділу міліції 1 листопада, о 17.15, надійшло повідомлення про те, що жінка, яка не представилася на оперативну лінію ”101“ повідомила про замінування у Львові „церкви напроти нижнього ринку “Шувар”, що на вулиці Хуторівка, 35.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух – не висувалося.

В приміщеннях церкви та на території прилеглих будівель Львівської духовної семінарії працювали слідчо-оперативна група, кінолог та вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

На час обстеження з будівель було евакуйовано 30 осіб.

Після проведеного обстеження будівель та прилеглої території, о 19.25, пошукові роботи було завершено - вибухового пристрою не виявлено.

«Проведеними слідчо-оперативними заходами особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування, встановлено. Нею виявилась 51-річна безробітна львів’янка. Мотиви її вчинку з‘ясовуються», – розповів начальник Сихівського райвідділу міліції підполковник міліції Михайло Підвірний.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ