Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада не виділила кошти на охорону Ратуші,– Садовий

Сьогодні, 14 листопада, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради,розглядаючи зміни до міського бюджету на 2012 рік, рада не підтримала виділення коштів на поточні видатки управлінь міської радита на нанесення дорожньої розміткина вул.Чорновола-Липинського.

«Є результат. Не виділені кошти на оплату за телефонний зв’язок, за прибирання в адміністративній будівлі. Це банальне шкідництво, бо без виділення коштів важко працювати. Як можна сьогодні працювати без телефонного зв’язку? Я вже мовчу, що не виділені кошти на охорону Ратуші – це державний об’єкт. Кошти на автотранспорт, кореспонденцію. Це нерозуміння. Мені прикро, що таке відбувається у Львові. Львів мав би показувати приклад», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зокрема, депутати не підтримали виділення 63 тис грн. Шевченківській районній адміністрації на проведення робіт з поновлення дорожньої розмітки гарячим термопластиком та просп. Чорновола та вул. Липинського.

Виділено кошти на забезпечення заробітної плати та нарахування на зарплату працівників 5 департаментів міської ради. Таким чином, Адміністративно-господарське управління отримало 192,9 тис грн. та 179,8 на нарахування, департамент «Адміністрація міського голови» - 181, 9 тис грн. та 104,7 тис нарахування, департамент економічної політики – 401, 7 та 145, 8 нарахування, департамент житлового господарства та інфраструктури – 666,6 тис грн. та 237,9 нарахування.

Депутати не виділили додаткових коштів у розмірі 620,7 тис грн. на інші поточні видатки.

«Я пропоную, щоб сьогодні ми спільно зробили звернення до всіх телефонних операторів, щоб вони не виключали телефони в міській раді, тому що депутати не можуть виділити кошти. На телефони нема грошей. Як сьогодні працювати без телефонів?», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що більшість у Львівській міській раді має "Свобода".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ