Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська міська рада обрала нового голову бюджетної комісії

На пленарному засіданні шостої сесії Львівської міської ради, яке відбулось сьогодні, 23 березня, обрано нового голову бюджетної комісії. За рішенням депутатів ради підтримано кандидатуру від Об’єднання Самопоміч Вікторії Довжик. Про це повідомили у прес-службі "Об'єднання "Самопоміч" Львів".

Першочерговими завданням новообраної голови буде контроль за ефективним використанням коштів вже прийнятого бюджету на проекти, які реалізовують.

 «Справедливий, професійний та ефективний підхід  при розподілі коштів міського бюджету - основне завдання нас як депутатського корпусу та безпосередньо мене, вже як голову бюджетної комісії. Тому будемо старатися враховувати всі найнагальніші проблеми, які є на території міста», - зазначає новообрана голова бюджетної комісії.

Довідка.

Вікторія Довжик, в. о. начальника управління економіки Львівської міської ради, депутат від фракції Об’єднання Самопоміч, в минулому працювала заступником начальника управління економіки, начальником відділу економічного розвитку управління економіки ЛМР, брала участь у підготовці стратегії розвитку Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ