Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міська рада поклала на депозит 160 млн грн

На сайті Львівської міської ради опубліковані розпорядження № 253 та № 254 від 12.06.2017р. «Про розміщення тимчасово вільних коштів загального фонду міського бюджету Львова на вкладному (депозитному) рахунку в установі банку», передає Гал-інфо.
Ілюстрація REUTERS.

Як сказано у розпорядженні, з метою залучення додаткових коштів до міського бюджету Львова та враховуючи суму залишку на рахунку загального фонду міського бюджету Львова, департамент фінансової політики розмістить тимчасово вільні кошти загального фонду міського бюджету Львова в сумі 40 млн грн. на вкладному (депозитному) рахунку у Львівській обласній дирекції Акціонерного банку «Укргазбанк».

Також з метою залучення додаткових коштів до міського бюджету Львова та враховуючи суму залишку на рахунку спеціального фонду міського бюджету Львова, департамент фінансової політики розмістить тимчасово вільні кошти спеціального фонду міського бюджету Львова в сумі 120 млн грн на вкладному (депозитному) рахунку у Львівській обласній дирекції Акціонерного банку «Укргазбанк».

Додамо, як повідомляло Гал-інфо, днями прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці Facebook заявив, що «кошти у Львова завдяки децентралізації є - тільки близько 0,25 млрд грн лежить на депозиті».

Також додамо, що, як повідомляло Гал-інфо, минулого року Львівська міська рада у червні мала на депозиті у державному «Укргазбанку» 600 млн грн.

Тоді директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук пояснив, що під ці асигнування розпорядники коштів провели тендери, найняли підрядників і на усю цю суму у Львові проводили роботи. Тобто кошти мають свої призначення, адже на кінець літа саме цими грошима Львівська міська рада розраховується із підрядниками за виконаний обсяг робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ