Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міська рада затвердила розмір фіксованого податку для громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи

Львівська міська рада затвердила розмір фіксованого податку шляхом придбання патенту для громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи.
Зокрема, для підприємців, які реалізовують виключно україномовні газети, журнали і книги, патент коштуватиме 30 грн. Підприємці, які реалізовують канцелярські товари, а також підприємці, які реалізовують продовольчі товари вітчизняного виробництва, мають сплатити по 60 грн. Підприємці, які торгують „секонд-хендом”, мають сплатити за патент 80 грн. Натомість підприємці, що реалізовують промтовари, у тому числі квіти, вазони, аудіо- та відеокасети, диски; продовольчі товари іноземного виробництва, неукраїномовні книги, газети та журнали, повинні сплатити 100 грн за патент. 
Ухвала прийнята ЛМР відповідно до Законів України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України”, „Про прибутковий податок з громадян”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ