Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 93: про затвердження тексту виборчого бюлетеня для повторного голосування на місцевих виборах

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про затвердження тексту виборчого бюлетеня для голосування у одномандатному виборчому окрузі на виборах міського голови м. Львова під час повторного голосування на місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПОСТАНОВА  №93

м. Львів

 «19» год. «05» хв.

3  листопада  2015 року

Про  затвердження тексту виборчого бюлетеня для голосування у одномандатному виборчому окрузі на  виборах міського голови м. Львова  під час  повторного голосування на  місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада  2015 року

 

Текст виборчого бюлетеня для повторного голосування затверджується територіальною виборчою  комісією не пізніш як за 10 днів до дня голосування.

Керуючись частинами 15 – 17 статті 87,  пунктом п’ятим  частини шостої  статті 25, частиною третьої статті 74 Закону України "Про місцеві вибори" Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:


 

1. Затвердити текст виборчого бюлетеня для голосування у одномандатному виборчому окрузі на виборах міського голови м. Львова для повторного голосування на місцевих виборах, що відбудуться 15 листопада 2015 року згідно додатку № 1.

2.  Цю постанову передати дільничним виборчим комісіям після їх утворення.

3.  Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

 

Голова виборчої комісії Сліпецький І.В.

Секретар виборчої комісії Колбас В.О.             

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ