Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада дала 40 млн грн на сміття і 2,7 млн грн на житло бійцям АТО

Учора, 15 вересня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до бюджету Львова. Зокрема, вони додатково виділили 40 млн грн на компенсацію перевізникам за вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич зазначила, що невідомо наскільки часу вистачить цих виділених коштів.

Депутати вимагали звіту про виділені раніше кошти на вивезення сміття зі Львова. Ірина Кулинич сказала, що документи вони отримають у письмовому вигляді.

Водночас, окремою ухвалою депутати надали одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, а також особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

Йдеться про виділення 2 740 000 грн для 19 родин Львова, яким держава придбала у 2015 році квартири у Львові. А саме: 14 – сім’ї загиблих учасників антитерористичної операції, 2 – інваліди війни – учасники антитерористичної операції, 3 військовослужбовці – з числа осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

Усі квартири закуплені в новобудовах з нульовим циклом оздоблювальних робіт. Здебільшого сім’ї, для яких закуплено ці квартири, – вдови з маленькими дітьми, військовослужбовці-інваліди – не мають достатньо коштів для проведення відповідних ремонтних робіт в отриманих ними квартирах. Саме тому їм вирішили виділити кошти з міського бюджету на ремонт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ