Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада залишила далеко позаду обласну державну адміністрацію по показниках корупції

Львівська міська рада програє у всіх показниках Львівській обласній державній адміністрації, які стосуються співпраці влади із бізнес-середовищем. Такі висновки можна зробити, опираючись на дані опитування 200 осіб керівного складу підприємств та організацій Львівщини, проведеного протягом березня 2006 року центром „Соціоінформ”.

Зокрема, на думку підприємців, у число тих, хто найбільше заважає їхній роботі потрапили пожежний нагляд (35%), міська рада Львова (28,5%) і санепідемстанція (25%).

А найменше шкодить Антимонопольний комітет (0,5%) обласна державна адміністрація (5%) та Представництво Держкомпідприємництва (5,5%).

Крім того, у рейтингу найбільш лояльних до підприємців органів влади в контролю ЛОДА зайняла друге місце (14,5%), поступившись лише державним фондам (20%). За ними йде Представництво Держкомпідприємництва (13%), екологічний нагляд (12,5%), енергонагляд (10,5%), Антимонопольний комітет (9,5%), податкова інспекція і міська адміністрація. За ними далі йдуть товариство захисту споживачів, санепідемстанція, КРУ, пожежний нагляд, МВС.

У той же час, на думку підприємців, рівень корупції у міській адміністрації Львова, на десять відсотків більший, аніж у ЛОДА. У число найбільш корумпованих контролюючих та місцевих органів влади потрапило КРУ (18%), міська адміністрація Львова (15,5%), санепідемстанція (11%), пожежний нагляд (9,5%), Товариство захисту прав споживачів, (6,5%), МВС (6,0%), ЛОДА (5,5%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ