Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада засудила дії активістів, які зірвали представлення прокурора

Сьогодні, 31 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради з ініціативи голів фракцій БПП Петра Адамика та «Народного контролю» Валерія Веремчука депутати проголосували за спільну заяву, у якій засудили зрив представлення нового прокурора Львівської області. «За» спільну заяву проголосувало 40 депутатів.

Яйця і томатний сік: у Львові не представили нового прокурора

Зокрема, у заяві сказано: "Сьогодні, на фоні і так нелегких подій, які відбуваються в нашій державі, просимо усіх не бути осторонь процесів, котрі неминуче заглиблюють нас у реванш правління криміналу та корупційно- «регіонівської» традиції існування. Ми вже не вперше стикаємось з свавіллям чиновників найвищого рівня, однак найбільшу загрозу для нас несуть розчарування та поразки, котрі ми отримуємо завдяки людям, що ніби то хотіли «захищати» наші з Вами права.

Людям, котрі перетворили патріотичні прагнення українців у ширму для власного збагачення або можливість лобіювання власних політичних чи інших корисливих інтересів. На жаль, у патріотичному Львові , паразитування на темі громадської діяльності вже переходить межі здорового глузду".

Прикладом цього є діяльність ряду громадських організацій, які вдало використовують цей формат для власного піару. Зокрема чергова спроба показати «з ким треба вирішувати питання» була продемонстрована 31.03.2016 року під час представлення нового керівника прокуратури Львівської області".

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, сьогодні, 31 березня, у Львові в обласній прокуратурі не відбулося заплановане представлення нового прокурора області Мякішева Віталія Леонідовича - через протест громадських активістів. Протестанти виступили проти практики, коли призначають нового прокурора без публічного обговорення.

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ