Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Львівська митниця порушила кримінальну справу щодо контрабанди дубленої шкіри на 1,5 млн грн

Львівська митниця порушила кримінальну справу за фактом контрабанди товару вартістю майже півтора мільйона гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської митниці.

Так, митники встановили, що ще у грудні 2009 року посадові особи одного з приватних підприємств Львова уклали контракт з фірмою у Лондоні щодо реалізації на її адресу шкіряного напівфабрикату «WET-BLUE» хромового дублення. Згодом з метою митного оформлення товару посадові особи приватного підприємства подали у Львівську митницю документи з підробленими відтисками печаток та підписами від імені директора зазначеної іноземної компанії. На підставі цих документів працівники Львівської митниці здійснили процедуру митного оформлення товару «дублена шкіра із цілих шкур ВРХ, у стані вологого напівфабрикату «WET-BLUE» хромового дублення» вагою понад 20 т загальною вартістю 1 млн 423 тис. 330 грн.

Отже, приватне підприємство здійснило експорт товару з приховуванням від митного контролю через подання митному органу як підстави для переміщення через митний кордон України підроблених документів.

За цим фактом, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 КК України, порушено кримінальну справу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ