Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська митниця скерувала на дороги 114 млн грн

У межах експерименту з фінансування ремонтів дорігз а рахунок перевиконання надходжень від митних платежів виділили кошти в сумі 114,2 млн грн за виконані роботи з поточного ремонту на автомобільних дорогах загального користування місцевого та державного значення. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом упродовж минулого тижня департамент фінансів облдержадміністрації відповідно до замовлень головних розпорядників коштів обласного бюджету профінансував 169,4 млн грн.

Окрім захищених та інших першочергових видатків спрямували кошти на реалізацію обласних програм, зокрема на боротьбу з онкологічними захворюваннями – 2,6 млн грн; покращення медичної допомоги ревматологічним хворим на важкі форми артриту – 2 млн грн; надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю – 2 млн грн; компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному транспорті – 1,3 млн грн; сприяння діяльності телебачення і радіомовлення – 0,8 млн грн; забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями – медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією – 0,8 млн грн.

Також на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку виділили – 0,7 млн грн; на реалізацію програми розвитку освіти Львівщини – 0,6 млн грн (придбання медичного обладнання Підкамінській та Підгірцівській загальноосвітнім школам-інтернатам та школі-інтернату ім. М. Покрови); на надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їхніми зверненнями – 0,6 млн грн та донорство крові – 0,4 млн грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ