Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство  |  Культура  |  Здоров'я

Львівська обласна рада на останньому засіданні перерозподілила 10 млн грн, а в освіти забрали 15,9 млн грн

Сьогодні, 9 листопада, на завершальній сесії Львівської обласної ради V демократичного скликання було прийняте рішення про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2010 рік близько на 10 млн грн

«Зміни до бюджету області стосуються близько 10 млн грн. Вони передбачають збільшення обсягу видатків на охорону здоров’я – на 1 495 тис. грн, збільшення видатків на соціальне забезпечення та соціальний захист – на 1 120 грн, а також збільшення загального обсягу видатків для установ молодіжної політики – на 252,9 тис. грн і збільшення видатків на утримання установ фізичної культури і спорту – на 1 108,2 тис. грн», - повідомив у доповіді начальник головного фінансового управління Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків.

Олег Демків також зазначив: «Ці зміни до бюджету Львівської області є необхідними через те, що Львівська область не отримала кошти з Державного бюджету на додаткові видатки».

Зміни також передбачають зменшення видатків на культуру і мистецтво на 730,6 тис. грн і на утримання установ освіти – на 15 889,6 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ