Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна рада вимагає притягнути до кримінальної відповідальності винних у смерті Василя Ковцуна

Львівська обласна рада звернулася до депутатів Одеської обласної ради та прокурора Одеської області з приводу розслідування за фактом смерті спортсмена Василя Ковцуна. Таке рішення підтримало 97 обласних обранців.
У тексті звернення зазнається, що громаду Жовківщини та депутатський корпус облради стурбувала звістка про передчасну смерть молодого спортсмена Василя Ковцуна, 1983 року народження, який помер у реабілітаційному відділенні Одеської обласної лікарні внаслідок нескладної операції. Громадськість Львівщини, як ідеться у заяві, обурює факт неоднозначних трактувань перебігу хвороби лікарями, причетними до лікування спортсмена. Таким чином депутати ЛОР вимагають детального розслідування обставин загибелі молодого перспективного спортсмена Василя Ковцуна, порушення кримінальних справ щодо лікарів, причетних до операції, через професійну недбалість і халатність яких загинула людина, та притягнення до відповідальності винних осіб. Про результати ЛОР просить у зверненні повідомити облраду письмово.
Нагадаємо, 1 липня цього року вихованець львівського футболу Василь Ковцун несподівано помер в одній з одеських клінік на 24-му році життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ