Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада ліквідувала школу-інтернат у Сколівському районі

Депутати Львівської обласної ради ліквідували комунальний заклад "Верхньосиньовидненська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІ ступенів "Надія" та створили на його базі КЗ Львівської облради "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Надія". "За" таке рішення проголосувало 52 депутати, передає кореспондент Гал-інфо із сесійної зали.
Депутати вже кілька разів переносили це питання, адже частина депутатів виступала категорично проти ліквідації школи-інтернату.

Як зазначила директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, навіть після припинення діяльності комунального закладу школа-інтернат буде працювати до закінчення навчального року - до 30 червня 2018 року.

Вона пояснила, що в школі-інтернаті навчається нині 40 дітей, з яких 15 - дошкільного віку.

У школі-інтернаті навчаються дітки з вадами розвитку. Вона також сказала, що чимало дітей переходить на інклюзивну освіту. Депутати наголосили, що приміщення інтернату в ідеальному стані, а персонал - дуже хороший.

Відтак вони проголосували доручення в пріоритетному порядку забезпечити працевлаштування звільненого персоналу школи-інтернату. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ