Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада продала одне з приміщень фтизіатричної служби

Сьогодні, 8 червня, з аукціону було продано приміщення на вулиці Лемківській, 24. За 417 метрів квадратних покупець сплатить Львівській обласній раді 5 млн. 583 тис. 960 грн. Виручені кошти буде скеровано на потреби медичної галузі. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк. Повідомила прес-служба Львівської облради.

«Як на мене – ціна адекватна. Процес – публічний і прозорий. Будь-хто міг взяти участь в аукціоні. ЗМІ, представники громадськості були в цьому приміщенні. Воно не перебуває в ідеальному стані, не знаходиться у центральній частині міста. На сьогодні поки що воно обтяжене судами, тому що, на жаль міська рада подала в суд. Я переконаний, що суди ми виграємо, проте сам факт впливав на процес», - зазначив Володимир Гірняк.

Як відомо, Львівська обласна рада з метою ефективного управління комунальним майном ухвалила рішення продати на аукціоні три приміщення фтизіатричної служби. Відтак на вул.. Лемківській вже продано. На черзі – приміщення на вул. Устияновича, 14.

Володимир Гірняк наголосив, що заявки на участь у відповідному аукціоні приймаються до п’ятниці 9 червня, а виручені кошти буде спрямовано на потреби обласної медицини. «До кінця тижня приймаються заявки на участь в аукціоні з продажу приміщення на вулиці Устияновича. Там стартова ціна становить близько 9 млн. грн.», - повідомив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ