Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада проведе громадські слухання з мешканцями Сокільник щодо продовження злітної смуги аеропорту «Львів»

У Львівській обласній раді відбудуться громадські слухання стосовно продовження злітно-посадочної смуги Львівського аеропорту у сторону села Сокільники. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОР, за наслідками учорашнього засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, в роботі якого взяла участь заступник голови Львівської обласної ради Людмила Козак.
У Львівську обласну раду надійшло звернення мешканців с. Сокільники, у яких висловлюється занепокоєння намірами продовжити злітно-посадочну смугу Львівського аеропорту в сторону с. Сокільники. Мешканці провели схід села, за їхньою ініціативою відповідне рішення прийняла сільська рада с. Сокільники. Однак, оскільки земля, на якій планується при реконструкції Львівського аеропорту продовжити злітно-посадочну смугу, знаходиться за межами населеного пункту, відповідне погодження надаватиме Пустомитівська РДА.
Комісія рекомендувала ЛОДА провести нараду з головою міжвідомчої комісії щодо реконструкції Львівського аеропорту за участю представників громади. Також депутати вирішили провести у Львівській обласній раді громадські слухання за участю представників відповідних органів (санітарного лікаря, екологів, землевпорядників, керівництва аеропорту та ін.) та громадськості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ