Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада призначила перші вибори у селі Липівка Миколаївського району

Львівська обласна рада вирішила призначити перші вибори депутатів та сільського голови Липівської сільської ради Миколаївського району Львівської області на неділю 20.01.2013 року,повідомила прес-служба львівської облради.

Також Львівська обласна рада затвердила загальний склад (кількість депутатів) Липівської сільської ради першого скликання в кількості – 16 депутатів.

Львівська обласна рада рекомендувала Львівській обласній державній адміністрації (М. Костюк) у межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо своєчасного отримання цільової субвенції з Державного бюджету України на підготовку і проведення перших місцевих виборів.

Виконавцеві обов'язків керуючого справами (керівника справ) обласної ради А. Бондаренку надіслати ухвалене рішення обласної ради:

До Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Центральної виборчої комісії для визначення в установленому порядку обсягу бюджетних видатків, необхідних для проведення перших виборів депутатів і сільського голови Липівської сільської ради Миколаївського району Львівської області, – з метою оголошення початку виборчого процесу та оприлюднення в офіційному виданні Верховної Ради України "Відомості Верховної Ради України".

Миколаївській районній територіальній виборчій комісії – з метоювжиття організаційних заходів щодо формування територіальної виборчої комісії та проведення перших місцевих виборів.

Контроль за виконанням рішення покладено на постійну комісію обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва (П. Пилипенко).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ