Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська облрада взялась за обласні програми

27 січня відбулося засідання робочої групи з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у сферах інвестиційної політики, енергоефективності та розвитку підприємництва, повідомила прес-служба Львівської облради.

У понеділок, 30 січня, продовжаться засідання робочих груп, які створені відповідним розпорядженням голови обласної ради Олега Панькевича з метою підготовки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2012 рік, проектів обласних цільових програм, що фінансуються з обласного бюджету та не затверджені, проектів заходів діючих цільових обласних програм та змін до них, а також забезпечення їх належного фінансування.

Зокрема, о 10.30 у кімнаті № 307 Львівської обласної ради (вул. В. Винниченка, 18) засідатимеробоча група з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у сфері розвитку села та АПК; о 14.00 - робоча група з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у сфері екології та природних ресурсів; о 15.30 - робоча група з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у сферах охорони здоров’я, фізичної культури, сім’ї, молоді та соціального захисту.

У вівторок, 31 січня, о 10.00 розпочнеться засідання робочої групи з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у гуманітарній сфері, сферах транскордонного співробітництва та дотримання законності; о 14.00 - засідання робочої група з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у сферах промисловості, транспорту та ЖКГ.

У середу, 1 лютого, о 15.00 засідатиме робоча група з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм з розвитку та підтримки місцевих ініціатив.

Нагадаємо, що своїм розпорядженням від 24 січня 2012 р. № 44 голова Львівської обласної ради Олег Панькевич з метою підготовки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2012 рік, проектів обласних цільових програм, що фінансуються з обласного бюджету та не затверджені, проектів заходів діючих цільових обласних програм та змін до них, а також забезпечення їх належного фінансування, створив робочі групи, затвердивши їх персональний склад. Цим робочим групам Олег Панькевич доручив до 1 лютого подати узгоджені пропозиції щодо змін до обласних цільових програм, реалізація яких продовжується у 2012 році, а також забезпечити до 3 лютого подання на розгляд обласної ради проектів обласних цільових програм, які не затверджені, а їх фінансування планується у 2012 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ