Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада затвердили програму "Власний дім" на 1 млн грн

28 лютого на засіданні сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” на 2012 – 2015 роки. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Програма втілюється в життя за рахунок створення системи стимулювання індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості шляхом надання довгострокових пільгових позик, забезпечення забудовників будівельними матеріалами, виконання окремих видів будівельних робіт та послуг.

У 2012 році на виконання цієї Програми передбачається виділити з обласного бюджету 1 млн.грн. Як інформують розробники програми, це дасть можливість прокредитувати у 2012 році не менш, ніж 30 сільських забудовників. Очікується введення в експлуатацію 30 будинків загальною площею 2680,0кв. мза рахунок освоєння кредитів, наданих у попередніх роках. Одержані кошти в 2012 році будуть скеровані на кредит за напрямами: на будівництво житла – 460 тис. грн – для 9 сімей; на добудову – 200 тис. грн – для6 сімей;на придбання житла –100 тис. грн – для2 сімей;на влаштування інженерних мереж – 240 тис. грн – для 13 сімей.

Джерелами забезпечення реалізації Програми “Власний дім” у 2012 – 2015 роках є: Цільові кошти, виділені з державного, з обласного бюджетів таз місцевих бюджетів за рішенням відповідних місцевих рад, а також кошти від погашення кредитів позичальниками Фонду, наданих у попередні роки.

Обсяг коштів, які будуть виділятися в 2013-2015 роках, визначається щорічно при затвердженні обласного бюджету на поточний рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ