Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська ОДА не причетна до розкрадання коштів на ліквідацію наслідків минулорічної повені,- Кміть

Голова Львівської ОДА відкинув звинувачення у розкрадені Львівською ОДА коштів Державного бюджету, наданих на ліквідацію наслідків минулорічної повені. Про це сьогодні, 30 грудня, йшлося на прес-конференції.

 

За словами губернатора, штаб Львівської ОДА мав рятувати людей та забезпечувати їх хлібом, а не будувати мости. Всі кошти, спрямовані на будівництво мостів та доріг, були розподілені між «Укравтодором», «Укрзалізницею» та іншими міністерствами і відомствами, сільськими та міськими радами. Саме на них була покладене завдання відновлення інфраструктури. Львівська ОДА відповідала тільки за розподіл коштів між постраждалими родинами. Водночас Микола Кміть зазначив, що не проти контролю за розподіленням коштів, які отримала Львівська ОДА для компенсації постраждалим.

 

Також Микола Кміть повідомив, що 2010 року на Львівщині буде збудовано дамби, які захистять від можливих повеней ще й Івано-Франківську та Чернівецьку області. 50 млн євро під державні гарантії змогли залучити кілька приватних будівельних фірм, що будуватимуть протипаводкові споруди.

 

Нагадаємо, Львівська обласна рада створила тимчасову контрольну комісію із розслідування розкрадання коштів, виділених на ліквідацію наслідків минулорічної повені.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ