Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівська ОДА не тисне на газету "Експрес", - офіційна заява

Станом на сьогодні жоден з підрозділів Львівської обласної державної адміністрації не перебуває в судових, громадських чи будь-яких інших спорах із газетою "Експрес", - про це йдеться у заяві Львівської ОДА щодо публікації у названій газеті про тиск на журналістів

Зокрема, у заяві сказано: "26 січня у газеті «Експрес» з’явилось офіційне повідомлення про начебто спробу тиску на журналістів цього засобу масової інформації. Щодо даної публікації Львівська обласна державна адміністрація інформує:

Станом на сьогодні, жоден з підрозділів Львівської обласної державної адміністрації не перебуває в судових, громадських чи будь-яких інших спорах із вищезазначеним періодичним виданням.

Із сказаного повідомлення на офіційному веб-сайті газети «Експрес» чітко не вказано, яке судове рішення щодо тиску на журналістів газети та видання загалом малося на увазі.

Львівська обласна державна адміністрація у своїй діяльності завжди дотримується усіх прав журналістів на свободу слова та професійну діяльність та у відповідності з Розпорядженням Президента України Віктора Януковича, № 226/2011-рп «Про міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів», жорстко реагуватиме на будь-які спроби тиску на ЗМІ у нашій державі.

Також Львівська облдержадміністрація і надалі відстоюватиме усі права журналістів на професійну діяльність й принагідно закликає усі засоби масової інформації до відкритого діалогу та спілкування задля побудови відкритого громадянського суспільства".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ