Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА та Дерагентство з енергоефективності підписали Меморандум про партнерство

Львівська ОДА та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України підписали Меморандум про партнерство. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

У межах III Форум енергоефективного партнерства’17 «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих» Львівська обласна державна адміністрація та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України підписали Меморандум про партнерство щодо запровадження систем енергетичного менеджменту для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ.

Львівську обласну державну адміністрацію на Форумі представив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Михайло Мельник.

Об’єднання та координація зусиль щодо впровадження у Львівській області системи енергоменеджменту забезпечить ефективне використання енергоресурсів бюджетними установами, які фінансуються з обласного та місцевих бюджетів.

При початковому етапі впровадження систем енергоменеджменту можна досягти від 5% до 8% економії енергоресурсів. Скорочення енергоспоживання може досягти  20% за рахунок налагодження ефективної експлуатації об’єктів.

Система енергоменеджменту у Львівській області впроваджується у межах Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки, зокрема бюджетними установами здійснюється щоденний моніторинг споживання енергоресурсів, визначено найбільшенергозатратні будівлі, проведено ряд енергетичних аудитів та впроваджено комплексні заходи з термомодернізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ