Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОВК не зможе сьогодні оголосити результати виборів – НРУ

Львівська міська виборча комісія опрацьовує останній протокол на виборах до Львівської обласної ради і за кілька хвилин передасть його у Львівську обласну виборчу комісію. Про це Гал-інфо сьогодні, 7 листопада, повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу НРУ Олександр Ганущин.


Він також додав, що сьогодні ж Львівська обласна виборча комісія отримає всі протоколи з Львівської міської ТВК, що стосуються виборів до Львівської обласної ради. Однак, на думку, рухівця, є ряд суттєвих зауважень, які не дозволять комісії ухвалити рішення про результати виборів уже сьогодні.

«Є суттєві розходження у протоколах, які можуть вплинути на результат виборів, представництво партій в обласній раді та кількість партій, які проходять. Зокрема Пустомитівському районі кількість голосів різниться на 1,5 тис. також у Новому Роздолі у протоколах з дільниць за Партію регіонів віддано 300 голосів, а у протоколі, поданому в обласну комісію, таких голосів уже 525», – каже він.

За словами Олександра Ганущина, ці зауваження були подані в комісію ще о 2 годині ночі. Сьогодні вдень комісія мали розглянути їх на своєму засіданні.

Нагадаємо, Львівська крайова організація НРУ веде паралельний підрахунок голосів до Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ