Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська політехніка готується до Еко-вікенду

Захід відбудеться 22 вересня та має на меті зібрати на території поблизу головного корпусу Національного університету “Львівська політехніка” та в науково-технічній бібліотеці академічну університету всіх небайдужих до екологічних проблем, повідомила прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

Учасники Еко-вікенду візьу муть участь різноманітних і  корисних заходів, спрямованих на те, щоб у світі стало більше чистоти та відповідальності.  Адже кожен землянин  може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища.

Еко-вікенд проходитиме за такими тематичними напрямами: еко-лекції, еко-простір, еко-одяг, еко-розваги, еко-дозвілля, еко-харчування, еко-проекти та еко-грамотність.

Політехніки також готують для гостей показ унікальної колекції одягу в стилі етно-бохо, їх навчатимуть «ТвориТи простір», у якому вони зможуть повноцінно себе розкрити і реалізувати давні мрії, вони стануть еко-споживачами, навчиться правильно сортувати сміття. А ще учасники Еко-вікенду відвідають лабораторію відновлювальних джерел енергії, спробують їжу із молекулярної кухні, візьмуть участь у велоквесті,  виготовлятимуть власноруч косметичні засоби, що діють на клітинному рівні тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ