Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська політехніка налагоджує співпрацю із канадською фірмою «Група Провіденс»

До численних програм міжнародного співробітництва в освітній галузі, у яких бере участь Національний університет «Львівська політехніка», долучився ще один цікавий проект. Днями тут відбувся «круглий стіл» за участю Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки та канадської консалтингової фірми «Група Провіденс». Про це повідомила прес-служба Національного унівесритету «Львівська політехніка».

Головною темою зібрання, у якому активну участь взяли викладачі та студенти університету, стали питання навчання і стажування українців в канадських вишах. З другого боку, як наголосила директор інституту доцент Ірина Ключковська, розгортається зустрічний рух щодо набору канадських студентів для вивчення української мови в Україні. Отож налагодити цей процес взялася відома консалтингова фірма «Група Провіденс».

«Ми працюємо в режимі он-лайн, – розповідає її керівник Володимир Паславський, – що дозволяє надавати фахові послуги всім потребуючим школярам, студентам і викладачам в будь-яких географічних куточках не лише України чи Канади, а й усього світу. Тобто наш клієнт з нами у постійному контакті. Ми допомогаємо йому обирати потрібну програму, оперативно заповнювати анкети та необхідні документи, а по приїзду до Канади – супроводжувати його. Наша інформаційна та консалтингова підтримка триває і у період навчання. До речі, послуги «Групи Провіденс» безкоштовні. А працює вона за угодами з шкільною окружною радою Торонто і місцевими університетами та школами».

Як наголосив один із організаторів «круглого столу» депутат Львівської обласної ради Ігор Стефанишин, стажування, навчання і співпраця із закордонними освітніми закладами – це реальний шанс для нашої молоді набути нових знань і досвіду, які пізніше можна імплементувати в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ