Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівська політехніка» придбає доступ до системи перевірки на плагіат

НУ «Львівська політехніка» замовила ТОВ «Антиплагіат» надання доступу до інформаційної Системи з виявлення збігів/схожості тексту під назвою «Unplag» вартістю 130 тис. грн. Про це стало відомо зі звітупро укладений договір, опублікованому на сайті публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про доступ до онлайн-сервісу з обробки інформації, який включає програмне забезпечення, інтерфейс користувача та матеріали сайту. Система дозволяє оцінити унікальність текстових матеріалів. Згідно зі звітом про укладений договір, університет зможе користуватись системою 130 тис. разів.

За інформацією «УП. Життя», програма була створена наприкінці 2015 року. Розробник системи, ТОВ «Антиплагіат», торік уклав договори про співпрацю з трьома вищими навчальними закладами, серед яких і НУ ЛП, в результаті чого ті отримали безкоштовний доступ до програмного забезпечення і могли протестувати програму.

ТОВ «Антиплагіт» з пропискою у Києві зареєстроване у листопаді 2015 року. Засновником  та керівником компанії є мешканець міста Бар Вінницької області Сергій Ткаченко.

"Наші гроші.Львів"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ