Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська прокуратура «роздумує», чи порушувати кримінальну праву проти осіб, які порізали шини евакуаторів

Львівська прокуратура вирішує, чи порушувати кримінальну справу проти осіб, які порізали шини евакуаторів. Як розповів «Гал-info» керівник ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук, матеріали справи знаходяться у правоохоронців – вже встановлені особи зловмисників – це львів’яни 1973 і 1978 років народження, які є працівниками аварійних фірм.
Нагадаємо, 6 листопада на площі перед Львівським національним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької стався конфлікт між поляками та львівськими муніципалами. В Оперному театрі відбувалися урочистості з нагоди Дня Незалежності Польщі і площа перед центральним входом у театр була заставлена автомобілями з українськими і польськими номерами.
Представники управління МНС звернулися до організаторів свята забрати автомобілі з площі перед театром, оскільки ці авто практично блокували вхід у театр. Проте реакції жодної не було. Тоді під’їхав евакуатор і почав вантажити на платформу авто, яке ледь не було припарковане у вестибюлі театру. Реакції з боку організаторів знову не було. Через півгодини прибуло ще три евакуатори і під час завантаження інших автомобілів якісь молодики почали перерізати шини у колесах евакуаторів. На місце прибули працівники Галицького райвідділу міліції, які з’ясовують, хто були ці молодики.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ