Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівська психіатрична лікарня може отримати 900 тис. євро

Сьогодні, 8 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати надали Львівській обласній раді дозвол на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 95. «За» проголосувало 45 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: wikimedia.org.

Як повідомила в.о. начальника управління земельних ресурсів ЛМР Ельвіра Колос, це питання довго обговорювали в ракурсі виділення цієї земельної ділянки під сквер.

«На сьогодні винесена пропозиція без урахування скверу. Площа земельної ділянки за мінусом площі скверу», - сказала Ельвіра Колос.

Як зазначив депутат від БПП Юрій Моравецький, ця ухвала дасть можливість лікувальному закладу отримати 900 тис. євро.

«Ухвала потрібна закладу медицини для участі у транскордонній співпраці Польща-Україна-Білорусь. Йдеться про виділення 900 тис. євро лікарні. Хочу зауважити, що кінцева подача документів  - це липень 2017 року. А для подачі документів їм потрібно мати врегульовані земельні питання», - відзначив Юрій Моравецький.

Депутати підтримали ухвалу.

Додамо, що ділянка розміщена у Франківському районі міста. Площа земельної ділянки становить 18,1024 га. Категорія землі: землі житлової та громадської забудови;

На земельній ділянці знаходяться будівлі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

В пояснювальній записці сказано, що мета ухвали - оформити правовстановлюючих документів на земельну ділянку на вул. Кульпарківській, 95. Тому Львівська обласна рада звернувся у Львівську міську раду.

На підставі звернення Львівської обласної ради, представлених документів, підготовлено проект ухвали, яким пропонується надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 18.1024 га на вул. Кульпарківській,95 для обслуговування будівель Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Львівська міська рада дозволила Львівській обласній раді виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ