Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська СБУ вилучила майже 9 тис. пляшок алкогольного фальсифікату

Співробітники СБ України спільно з ГУ МВСУ у Львівській області виявили та вилучили на території одного із гаражних кооперативів м. Львова понад 8540 пляшок підробленої горілки на суму понад 200 тис. грн, повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Під час проведення експертизи вилученого сурогату встановлено, що контрафактний товар не відповідає вимогам якості алкогольних напоїв і він може бути шкідливим для життя і здоров’я громадян.

Вказана контрафактна продукція виготовлена із використанням етикеток одного із лікеро-горілчаних підприємств Чернігівської області та підроблених марок акцизного збору.

У травні ц.р. за матеріалами СБУ органами міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення, зберігання, збут, або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, яке карається штрафом від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ