Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівська залізниця" готова до переходу на зимовий час

"Львівська залізниця" нагадує пасажирам про те, що 29 жовтня 2017 року о 04:00 год. за київським часом на всій території України годинникова стрілка буде переведена на одну годину назад. Час відправлення та прибуття поїздів у залізничних квитках вказується вже з урахуванням переходу на зимовий час. Про це повідомив прес-центр "Львівської залізниці".

Укрзалізниця відкоригувала графік руху пасажирських, приміських та вантажних  поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свій годинник.

Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені зі залізничними адміністраціями сусідніх країн.

З графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті Укрзалізниці у розкладі руху пасажирських поїздів.

Довідкову інформацію про розклад руху поїздів територією Львівської магістралі можна отримати за телефонами у Львові 226-20-68, 226-15-95 та 005. Телефон довідкового бюро приміського вокзалу станції Львів 226-10-06.

Нагадаємо, що перехід на літній час і його скасування відбуваються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 «Про порядок обчислення часу на території України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ