Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівська залізниця» підбила підсумки діяльності за 9 місяців 2006 року

«Львівська залізниця» підбила підсумки діяльності за 9 місяців цього року.  Про це повідомляє прес-центр державного територіального-галузевого об’єднання «Львівська залізниця”.
Зокрема, Львівська залізниця у 2006 році значно покращила показники використання рухомого складу (вантажних вагонів та локомотивів): обіг вагона виконаний на рівні 4,05 доби (106,4% до 2005 року),  прискорення становило 0,26 доби. 
Щодо заходів із заощадження ресурсів, то, починаючи із квітня 2006 року, в локомотивному депо „Львів” на 5 тепловозах серії ЧМЕЗ встановлено систему обліку та контролю витрат палива “БІС-Р”. Впровадження системи “БІС-Р” дозволило зекономити  за період експлуатації 6,8 тонни дизпалива.
Цього року було введено в експлуатацію кілька нових потягів - 20 липня 2006 року за маршрутом Львів-Ужгород електропоїзд «Георгій Кірпа», 12 вересня цього року введений прискорений денний фірмовий поїзд “Київський експрес” сполученням Львів-Київ. Також у цьому році придбано 2 рейкових автобуси на залізничному ходу, які забезпечать перевезення пасажирів на дільницях, де недоцільно використовувати інший рухомий склад. Один із них, № 805/806 Львів – Ворохта, вже курсує із 30 вересня.
Що ж до облаштування вокзалів, то в цьому році введено в експлуатацію після капітального ремонту вокзальні комплекси станцій Підзамче, Копиченці, Рокитно–Волинське, Турійськ, Снятин, Глибока Буковинська, Свалява, Малинськ, Сколе, Старе Село.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ