Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська залізниця, попри кризу, не припиняє будівництва й модернізації станцій

Реалізовуючи програму антикризових заходів, Львівська залізниця активно працює над забезпеченням роботою своїх фахівців служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд. Сьогодні фахівці профільної служби мають замовлення на роботу до кінця 2009 року, а отже висококваліфіковані кадри буде збережено, – повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».
 

Протягом січня-липня поточного року служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд магістралі виконала значний обсяг робіт з будівництва та капітального ремонту таких об’єктів як пункт екіпіровки у пасажирському депо Івано-Франківська, оборотного локомотивного депо Івано-Франківська, пасажирського вагонного депо у Львові, реконструювали підкранову колію у Чопі та виробничо-побутові приміщення на станції Клепарів, довели до ладу ФСК «Локомотив» та приміщення Будинку науки і техніки депо Львів-Захід (Палац залізничників – РОКС).

 

Сьогодні роботи тривають у санітарно-побутовому блоці станції Чернівці, пункті відстою класних вагонів у Львові, пунктах обігріву на станціях Мостиська І, Сокаль, Більче, Стрий, Теребовля, Коломия-Стефанешти, Ходорів. Реконструюють станцію та станційні споруди у Рахові, вокзал станції Ізов, модернізують мікропроцесорну електричну централізацію на станції Доманинці та ін.

 

Отож, попри економічну нестабільність та зниження основних показників діяльності магістралі, на Львівській залізниці активно впроваджують розроблені антикризові заходи та піклуються про те, аби забезпечити роботою та зберегти від скорочення кожного спеціаліста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ