Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське ЛКАТП-1339 заготовило на зиму понад 11 тисяч тонн піскосуміші

З 14 листопада комунальні підприємства Львова перейшли до роботи в осінньо-зимовому режимі. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

Відповідно до розпорядження, ЛКАТП-1339 відтепер чергуватиме вночі, а у вихідні цілодобово, щоб оперативно прибирати вулиці від снігу та посипати дороги піскосумішшю. ЛМКП «Львівводоканал» повинно утеплити водозабірні колонки у місті а також укомплектувати аварійні бригади необхідним матеріалом щоб оперативно виконувати аварійні роботи на водопроводах. Теплопостачальні підприємства повинні забезпечити резервне енергоспоживання котелень на ЦТП.

До очищення вулиць від снігу буде залучено 139 одиниць техніки різного призначення. Серед них 41 одиниця підмітальної техніки, 40 – підмітально-прибиральної техніки, 6 снігонавантажувачів, 15 екскаваторів, 19 самоскидів, 9 тракторів та 9 грейдерів. Ця техніка обслуговуватиме 5 районів міста, згідно з визначеними маршрутами. Механізоване прибирання доріг у Сихівському проводитиме ТзОВ АПП «Львівське», яке має 10 одиниць спецтехніки.

Також на двох піскобазах міста створено запас піскосуміші 11 305 тонн. На підйомах та спусках заплановано влаштувати 255 ящиків та призм з піскосумішшю.

У районах міста визначені місця розташування техніки та кімнат відпочинку для водіїв. Випуск спецтехніки на лінію здійснюється відповідно до замовлень районних адміністрацій міста черговим диспетчерської служби кожного із задіяних до механізованого прибирання підприємств. Основним завданням служби є випуск справної техніки, здійснення контрою за її роботою, своєчасний перерозподіл машин, у випадку порушення затвердженого графіку.

Протягом 2007-2008 рр. парк машин ЛКАТП-1339 поповнився 12 одиницями техніки на суму 3 млн. 924 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ