Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське телебачення отримало новий Newsroom і музей

Сьогодні, 16 листопада 2012 р., в День працівників радіо, телебачення і зв’язку у Львівській державній телерадіокомпанії урочисто відкрили нове приміщення для редакції служби новин телеканалу – Newsroom, повідомила прес-служба ЛОДТРК.

Із цієї нагоди у гості до працівників ЛОДТРК прибули голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович, голова Львівської ОДА Михайло Костюк, заступник голови Львівської облради Петро Колодій та міський голова Львова Андрій Садовий. Представники влади перерізали стрічку й першими оглянули Newsroom, у якому відтепер працюватиме над випусками новин редакція інформації Львівського телебачення. 

Також гості побували на відкритті єдиного музею телебачення у Львові, ініціатором якого став генеральний директор ЛОДТРК Микола Шевчук. Усі гості з зацікавленням ознайомилися з виставкою, яка від сьогодні розташована у фойє ТРК. У музеї можна відслідкувати розвиток телевізійної техніки, а також дізнатися про історію львівської телестудії.

Під час урочистих зборів представники влади привітали колектив ЛОДТРК із професійним святом та вручили почесні грамоти, подяки й цінні подарунки великій групі працівників телерадіокомпанії. У  вітальному слові голова Львівської ОДА Михайло Костюк зазначив, що мешканці Львівщини заслуговують на те, щоб новини були точними, об’єктивними таоперативними. Натомість міський голова Львова наголосив - львівське телебачення виходить на новий рівень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ